• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

H Summit, ειδικεύεται δημιουργώντας εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη εταιριών, εστιάζοντας εξίσου στη θεωρία και στη πράξη.

Το video του μήνα

Σερ Κεν Ρόμπινσον: Φέρτε την επανάσταση στην εκπαίδευση!

Την αγαπώ πολύ την λέξη "απελευθερώνω". Ξέρετε τι υπονοεί; Ότι υπάρχουν ιδέες που μας σκλαβώνουν το μυαλό, ιδέες τις οποίες τις αποδεχόμαστε σαν τη φυσική τάξη των πραγμάτων, τον τρόπο που υπάρχουν τα πράγματα. Και πολλές από τις ιδέες μας είναι διαμορφωμένες, όχι για να συνάδουν με τις συνθήκες αυτού του αιώνος, αλλά για να ταιριάζουν με τις συνθήκες προηγούμενων αιώνων. Ωστόσο το μυαλό μας είναι ακόμα υπνωτισμένο από αυτές. Και πρέπει να απελευθερώσουμε τους εαυτούς μας από κάποιες από αυτές. Βέβαια είναι ευκολότερο να το λέμε παρά να το κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε καν ποιά πράματα τα παίρνουμε σαν δεδομένα. Και ο λόγος είναι ότι πολύ απλά τα έχουμε στο μυαλό μας σαν δεδομένα.

 


Greece HR Forum 2010- What's next for HR?


Nelson Mandela- Symbolic leader

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τα βραβεία ESPN Espy. Φέτος το βραβείο Arthur Ashe για το θάρρος, δόθηκε στο Νέλσον Μαντέλα, και το έργο του να ενώσει τη χώρα του, μέσα από την αγάπη για τον αθλητισμό.


Bunker Roy: Μαθαίνοντας από το Ξυπόλυτο Κολέγιο

Στο Ρατζαστάν, στην Ινδία, ένα πρωτοποριακό σχολείο διδάσκει άντρες & γυναίκες αγρότες - πολλοί από αυτούς αγράμματους - να γίνουν μηχανικοί ηλιακών πάνελ, τεχνίτες, οδοντίατροι και γιατροί στα χωριά τους.

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα