• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ

The Room Protocol

Διάρκεια:   2,00- 2,30 ώρες

Συμμετοχή:  20-100 άτομα

Τοποθεσία:  εσωτερικός χώρος

 

Ενημέρωση κατάστασης από το αρχηγείο της υπηρεσίας πληροφοριών: κάποια άτομα της εταιρείας έχουν απαχθεί και αγνοούνται!

Τελευταίος εντοπισμός τους μέσω δορυφόρου, τους τοποθετεί κοντά στο σημείο του συνεδρίου της εταιρείας. Υπάρχουν αναφορές για παγιδευμένα εκρηκτικά καθώς και για συστήματα ασφαλείας που απαιτούν ειδικούς χειρισμούς.

Οι καλύτεροι πράκτορες του τμήματος πληροφοριών της εταιρείας, έχουν φτάσει στο σημείο με απόλυτη μυστικότητα έτοιμοι να επέμβουν με την πρώτη ευκαιρία. Οι πράκτορες ενεργούν σε μικρές ομάδες για να μην κινήσουν υποψίες.

Η κάθε ομάδα θα στήσει το αρχηγείο της στην αίθουσα συνεδριάσεων απ’όπου και θα ενεργεί. Έχοντας μόνο μία έως δύο ώρες στη διάθεσή τους θα πρέπει να βρουν τους απαχθέντες, να τους απελευθερώσουν, αλλά και να βρουν τους δράστες!

 

Ρωτήστε μας για το δικό σας Room Protocol @ +30 210 92 11 020 & sales@summit.gr

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα