• ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
 •  
 • Θοδωρής Παπαγιάννης (SUMMIT, Διευθυντής)

 • Με σπουδές Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαίδευση σε προγράμματα Ανάπτυξης Νέων & Στελεχών Επιχειρήσεων με χρήση εργαλείων βιωματικής εκπαίδευσης περιπέτειας (Outward Bound U.K), ο Θοδωρής μετράει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην Βιωματική Εκπαίδευση Περιπέτειας και στην οργάνωση Εταιρικών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης, Παρακίνησης & Αναψυχής.
  Τον Φεβρουάριο του 2009 του απονεμήθηκε τίτλος πιστοποίησης Executive Coaching από το Ιnstitute of Human Development, London U.K. και είναι ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association (2010). Ο Θοδωρής είναι Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & διετέλεσε αρχηγός ή μέλος διεθνών ορειβατικών αποστολών καθώς και εκπαιδευτής σε αναρριχητικές και ορειβατικές σχολές της ΕΟΟΑ.

 •  
 • Πέτρος Δαγδιλέλλης (SUMMIT, New Business Development Mngr)

 • Απόφοιτος του Deree College με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Τουρισμού Περιπέτειας από το Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Μεγάλη Βρετανία, ο Πέτρος κατέχει πτυχία facilitator προγραμμάτων βιωματικής εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων, συνοδού προγραμμάτων εναλλακτικού τουρισμού καθώς και πτυχίο Βοηθού Εκπαιδευτή Ορειβασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας. Από το 2005 εργάζεται στην Summit σαν facilitator εταιρικών προγραμμάτων εκπαίδευσης & teambuilding, ενώ από το 2015 ο Πέτρος ανέλαβε την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προγραμμάτων στην SUMMIT.

 •  
 • Βασιλική Ζαχαράκη (SUMMIT, Training & Development Associate)

 • Η Βασιλική βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης και ανάπτυξης ενηλίκων για περισσότερα από 15 χρόνια. Η εμπειρία της σχετίζεται με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, αλλά και την υλοποίηση εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Μέσα από μία ανθρωπιστική προσέγγιση, στόχος της είναι οι άνθρωποι να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να αναπτύξουν πλήρως το δυναμικό τους, προκειμένου να ζουν με πληρότητα τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή. Είναι απόφοιτος του ALBA Graduate Business School με μεταπτυχιακό στο Strategic Human Resources Management, Diploma στη Θετική Ψυχολογία και πιστοποίηση στο Coaching από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Association for Coaching. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται ως Executive & Life Coach σε Ελλάδα & εξωτερικό, αλλά και ως εκπαιδεύτρια ήπιων δεξιοτήτων (soft skills). Από το 2009 συνεργάζεται με το ALBA Graduate Business School σε προγράμματα Ηγεσίας.

 •  
 • Δώρα Φράγκου (SUMMIT, Project Manager)

 • Η μικρότερη της ομάδας, που "μεγάλωσε" στο χώρο των εταιρικών εκδηλώσεων στα 10 χρόνια που βρίσκεται στην Summit. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων & Marketing και δούλεψε σε όλες τις βαθμίδες των εταιρικών events. Σήμερα, στη θέση της Project Manager, με την τεράστια εμπειρία, την ψυχραιμία και το μοναδικό χαμόγελο της, σχεδιάζει και οργανώνει την υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων μας.

   

 •  
 • Νίκος Πολίδης (SUMMIT, Coach, trainer, senior facilitator)

 • Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College απ’ όπου απέκτησε BA στο Marketing Management. Από το 1999 έως το 2010 εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση ως Αρχιτέκτονας Εσωτερικών Χώρων (Interior Designer). Από το 2010 δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Ολιστικής και Σφαιρικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα από Soft-Skills Trainings, NLP Coaching και την αρμονική και ενεργειακή διαμόρφωση του χώρου. Είναι πιστοποιημένος Master NLP Coach, Master Time Line Therapy® Practitioner, Master Hypnotherapy Practitioner, Extended D.I.S.C. και Operations Management και Executive Coach από την Coaching Evolution International.

 •  
 • Κωστής Σταματόπουλος (SUMMIT, Trainer, senior facilitator)

 • Άρχισε να ασχολείται με την εκπαίδευση και να οργανώνει βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα από το 1996. Εκπαιδεύτηκε σαν facilitator στην Outward Bound (Μεγάλη Βρετανία) και σαν Ropes Courses Instructor στην Ropes Courses Development (Μεγάλη Βρετανία).
  Στη συνέχεια εργάστηκε σαν σύμβουλος επιχειρήσεων, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Kingston University (Αθήνα) και εκπαιδεύτηκε σαν facilitator στην Project Adventure (ΗΠΑ).
  Σήμερα εργάζεται σαν adventure training specialist. Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για στελέχη & εργαζόμενους σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς σπουδαστές (Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χίος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Κοινωνιολογίας, Μυτιλήνη, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, ALBA, Αθήνα, BCA, Αθήνα, IST, Αθήνα, ΚΕΚ Διάσταση, Ακαδημία Πολιτών Λέσβου, The International Award, UK, ΜΚΟ Future Leaders) και μαθητές σχολείων ΙΒ.

 •  
 • Δημήτρης Κόκκορης (SUMMIT, Senior facilitator)

 • Ο Δημήτρης είναι ο project director και teambuilder του TEDx Athens, μιας από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες εκδηλώσεις TEDx στον κόσμο και συνιδρυτής της Cannibals Adventures, μιας εταιρείας ταξιδιών με sea kayaks. Ως δραστήριος αθλητής και εθισμένος στην περιπέτεια, ξοδεύει πολύ χρόνο στην ύπαιθρο. Είναι ιδρυτικό μέλος των YOUNG LEADERS, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων Σχολείων ΚΩΣΤΕΑΣ-ΓΕΙΤΟΝΑΣ. Η συμβολή, η δωρεά, ο εθελοντισμός και η παροχή βοήθειας σε άλλους που έχουν ανάγκη έχουν καθορίσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ξοδεύει επίσης πολύ χρόνο στην κουζίνα του στο σπίτι, μαγειρεύοντας για οικογένεια και φίλους. Όταν δεν είναι απασχολημένος να περιποιείται τις τρεις γάτες του με προσοχή, αγαπά να ταξιδεύει, να συναντάει νέους ανθρώπους και να αναπτύσει περαιτέρω τις προσωπικές του δεξιότητες.

 •  
 • Βίκη Τετράδη (SUMMIT, Facilitator)

 • Απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Προγράμματος Ειδικής Αγωγής, με πτυχίο πάνω στα ομαδικά προγράμματα Yoga & Pilates (Grafts Hellas). Εθελόντρια Διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με αποστολές πάνω στο προσφυγικό και κάτοχος διπλώματος Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (CPR-AED) από την ΕΕΚΑΑ. Διαθέτει πτυχίο Ναυαγοσωστικής (Lifeguard Hellas) και Δασοπυρόσβεσης από την Πυροσβεστική Ακαδημία. Έχει εργαστεί σε δήμους πάνω σε αθλητικά προγράμματα για ενήλικες και από το 2007 έως σήμερα ασχολείται με αθλητικά camp για παιδιά, με συνεργασίες όπως του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνεργάζεται με την SUMMIT ως facilitator σε προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης και αναψυχής.

 •  
 • Δημήτρης Κοντογιάννης (SUMMIT, Senior facilitator)

 • Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών για να εργαστεί επί σειρά ετών στον χώρο της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Από το 2007 μέχρι σήμερα είναι επαγγελματίας αρθρογράφος και υπεύθυνος ύλης αρθρογραφικών ιστοσελίδων και blogs στο διαδίκτυο. Ασχολείται ιδιαίτερα ενεργά με τον Προσκοπισμό αλλά και τον εθελοντισμό.

 •  

Η Ομάδα μας

Ask us Today

Happy Clients

Επιτρέψτε μου να εκφράσω την εκτίμησή μου για το ότι, κατά την άποψή μου, ήταν μια ευχάριστη, εκπαιδευτική και γεμάτη σκέψεις ημέρα. Η εκτέλεση και το facilitation ήταν εξαιρετικά και τα σχόλια που πήραμε από τους εργαζόμενους ήταν πολύ θετικά. Ευχαριστώ!

Περισσότερα